Musim pep baru untuk ditemui pada hari Jumaat di Semaphore

Setelah musim yang dikhaskan untuk kembali berdiri setelah wabak itu, mari kita beri jalan bagi yang baru yang menjanjikan tenaga dan pelbagai bidang!

Kami akan dapat melakukan penyelidikan semasa Pertunjukan Makan Malam, menyelami alam semesta kisah yang dikaji semula, berkongsi mengapa bukan klasik yang hebat di ruang awam dan bahkan memasuki dimensi ke-4!… Atau menari dalam suasana karnival, teruskan kursus untuk meneroka seni sarkas dan menjalani banyak pengalaman budaya lain!!

Ia adalah festival seni jalanan yang semakin berjaya, Sem’art Rue, yang akan menandakan permulaan musim baru ini pada bulan September…

Sementara itu, semua orang berada di Semaphore Jumaat ini untuk petang persembahan, di dalam dan di luar, untuk menghargai jika belum selesai dewan baru, mengetahui lebih lanjut mengenai pengaturcaraan dan menikmati pertemuan sebelum musim panas di sekitar masa muzik dan mesra dengan kuartet the Yellbows… Pelantikan dibuat pada 19h, ianya percuma!!!!

 

Peluang untuk Laurence Carbrol, pengarah teater Semaphore, dengan penuh semangat berkongsi beberapa trek untuk musim baru ini dengan Laurence Durandau…