Kegilaan “perayaan musim panas Watts” dengan Djibril CISS Video Dan Martin Solveig di Marseille

Lebih daripada 6,000 orang datang untuk menemui edisi baru festival luar biasa ini yang berima dengan electro. Pada program 24 dan 25 Jun, ramai artis yang telah menguasai seni membuat orang ramai bergerak dengan bunyi, agak mudah, tidak dapat dinafikan. Malam tadi, bintang-bintang sebenar hadir untuk berkongsi dunia muzik mereka: Afrojack, Martin Solveig hadir seperti Djibril CISS video, yang tidak lagi dibentangkan, dan yang kini menggoyang dancefloors, dalam kasut Dj Tcheba.
Peluang untuk belajar lebih banyak mengenai bekas pemain antarabangsa Perancis yang penuh dengan tenaga dan getaran yang baik.

Djibril CISS a.K.A Tcheba dalam wawancara

Selepas satu setmix lebih daripada 1 jam, yang benar-benar menyihir perhimpunan itu, Djibril CISS menemui kami di bilik persalinan. Adrenalin kepada maksimum dan bintang di mata anda,. Dia memberitahu kita: “ia adalah jenis sensasi yang saya Cari, saya telah menjalani detik-detik yang sangat sengit dalam bola sepak dan, dalam kehidupan baru saya, saya dapati sedikit sensasi ini di sana: “langsung untuk mengarahkan” dengan orang ramai! Saya suka bermain dengan mereka… biarkan ia menjadi interaktif! Saya suka hubungan ini dan kami melihatnya malam ini kerana mereka menerima. »
Sesungguhnya penonton telah dibawa oleh taufan hits yang dicampur oleh Tcheba, nama panggung yang jelas untuk artis: “Tcheba adalah nama pahlawan saya! Saya berasal dari Ivory Coast dan dalam suku saya, nama saya Tcheba! dan untuk menambah: “Saya mendengar segala-galanya tetapi asas lebih irama afro jadi afro-house, afro-trap, afro-beat selepas, saya suka rumah, dm… Saya suka semua jenis muzik dan dalam set saya, saya cuba membuat orang melakukan perjalanan dan menyesuaikan diri dengan segalanya. »

“Tanpa bola sepak, tidak akan ada apa-apa”

Apabila kita memikirkan Djibril CISS video, kita tidak dapat tidak memikirkan sukan, yang mana, budak itu menyatakan: “Sukan tetap menjadi kunci kepada segala-galanya! Sekiranya saya di sini hari ini bermain di hadapan orang, ini kerana saya mempunyai karier bola sepak “tidak terlalu buruk” dan saya tahu bagaimana mengurus, mengerjakan imej saya dan berada di sana hari ini, tetapi tanpa bola sepak, tidak akan ada apa-apa. “Dan mengenai OM siapa yang akan menemui Liga Juara-Juara lagi? Djibril mempunyai pendapatnya mengenai soalan itu: “inilah yang diperlukan untuk bandar! Kelab ini digunakan untuk pertandingan Eropah, Liga Juara-Juara dan merupakan satu-satunya kelab yang menang, jika kita perlu menekankannya dan mengingatkan orang ramai, dan itu sahaja: kita, di mana kita perlu! »
Di sisi berita, dj penuh dengan projek: “musim panas yang indah dengan banyak Tarikh! Set, bunyi juga kerana hanya DJ hari ini tidak mencukupi. Kita perlu menghasilkan, kita perlu mendapatkan bunyi keluar… tajuk baru sahaja dikeluarkan minggu lepas, ia dipanggil “Oh my god” dengan Diego Miranda dan Tome. Saya berada di label besar, itu satu lagi kebanggaan! Kita harus terus berjalan, kita harus keluar dari suara dan mengambil contoh dari pemain hebat yang ada malam ini: Martin Solveig, Afrojack, mereka adalah mesin tiub! Saya suka berada di sana, di sebelah, menonton dan belajar. »
Dan, sebagai mesej terakhir Djibril CISS video menyimpulkan dengan mesej kepada penontonnya: “terima kasih, kerana memberi saya tenaga ini, kerana telah menerima saya.. pertukaran yang cukup sejuk, saya mempunyai beberapa video yang bagus, ia akan memberi dengan baik dan… jumpa lagi untuk pengembaraan baru. »

Selepas Tcheba, giliran Martin Solveig untuk datang dan mengambil alih peringkat perayaan musim panas Watts.
Penonton bersemangat, penonton sedang berkhayal.
Pertunjukan berlangsung, tanpa downtime, dengan set Afrojack dan W&W. A merawat.
Petang pertama ini di “Watt Summer Festival 2022” adalah kejayaan yang tidak dapat dinafikan. Dan, untuk memanjangkan keseronokan, perayaan yang luar biasa ini, memberi anda temujanji, malam ini, Sabtu, 25 Jun dengan frekuensi yang hilang, Ofenbach, Feder atau Mome… pertunjukan itu menjanjikan, sekali lagi, mengagumkan!