0

Baru mapan bebas membuka pada Salisbury Jalan yang Tinggi

Bohemia, yang menjual mapan pakaian dan perabot, dibuka pada hari rabu (10 November) pada 20 Jalan yang Tinggi.

Robbie Barrus, yang tinggal Romsey, menjalankan perniagaan.

Bohemia adalah salah satu dari tiga tempatan kedai di satu kumpulan. Dia membuka Serisio di Brighton lima tahun yang lalu diikuti oleh Cerah Merah di Chichester.

“Aku punya banyak kedai, dan menghabiskan bertahun-tahun di Brighton, anda mendapatkan dibungkus dalam budaya kesinambungan, dan itulah cara saya jantung menolak saya,” dia berkata.

“Kami adalah beretika, syarikat mapan. Kami hanya menggunakan syarikat yang menggunakan produk kitar semula.

“Retro kami perabot dibuat dari kapal perang tua, kitar semula bot, pintu, kayu hanyut, dan pakaian kami adalah dari pereka bebas di Spanyol dan Italia. Pereka pembuatan dan menyalin perabot dari tahun 1930-an gaya ke gaya 1970-an.

“Kami pergi ke menunjukkan dan melihat ini pembekal yang ini berdiri, dan kami bertanya di mana dan bagaimana mereka sumber produk mereka.

“Ketika anda membeli meja yang digunakan untuk menjadi sebuah kapal perang – atau sepotong kayu hanyut dari pantai India – itu cukup menarik. Ini bukan hanya sebuah meja; ia digunakan untuk menjadi sesuatu yang lain.

“Itu bukan hanya perabot, itu adalah budaya.”

Dalam beberapa minggu ke depan, Mr Barrus berharap untuk membuka lantai atas sebagai pameran perabot, dan Natal saham yang akan dihantar minggu ini.

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan.